Excursie la Heidi Choco World
March 24, 2015
Mira, Pongo si Zana Curcubeu
April 17, 2015

06 aprilie 2015 – Scoala Altfel la gradinita Kids Club Tei

    DRAGI  PARINTI,

Programul ŞCOALA ALTFEL” se va desfăşura anul acesta în perioada 6 – 10 aprilie.

Scopul programului este de a valorifica şi dezvolta talentele, preocupările extraşcolare şi competenţele copiilor în domenii cât mai variate şi interesante prin intermediul activităţilor non-formale, care să se plieze pe nevoile lor.

      În prag de vacanţă, programul rupe barierele monotoniei, ale procesului asimilare-reproducere, punând, pentru o saptamana, creativitatea copilului mai presus de orice curriculum şi programă şcolară.

Ne-am propus o serie de activitati interesante, dupa cum urmeaza:

LUNI, 6.04 – “Tablou cu nasturi”

Pentru acest proiect vom trimite creioanele colorate intr-o mica vacanta si ne vom indrepta atentia spre micutii nasturi colorati, care vor fi folositi pentru a crea tablouri inedite si pline de culoare, cu care putem decora camera copiilor sau salile de grupa.         

MARTI, 7.04 – “Mic si ecologist”

In cadrul acestui proiect vom ajuta sa se nasca o mica padure de stejari si frasini la Balta Neagră – comuna Nuci, Snagov ,Ilfov.

 MIERCURI, 8.04 – “Poveste de Paste”

Fiind cea mai importanta sarbatoare crestina, Pastele este insotit de o serie de traditii si obiceiuri foarte indragite. Unele dintre aceste obiceiuri sunt si ouale incondeiate. Ele simbolizeaza sosirea primaverii si renasterea naturii. Anul acesta le-am pregatit celor mici o surpriza: ouale incondeiate vor fi dulci si comestibile! In mod sigur se vor distra foarte tare realizandu-le!  

JOI, 9.04 – “Intalnire cu Iepurasul”.

Il vom intampina pe Iepuras  asa cum se cuvine in ziua de joi, 9 aprilie. Iepurasul chiar vine la gradinita!

      Si, pentru ca distractia sa fie pe masura, Iepurasul va veni insotit de Magicianul  Comicus, care va sustine un spectacol exceptional.

VINERI, 10.04 – “Jack si vrejul de fasole”

– Teatrul Tandarica
Un băieţel pus pe şotii, cu suflet mare, dornic să-şi ajute mama. El reuşeşte, prin forţa magică a unui vrej de fasole fermecat, să ajungă pe tărâmul Uriaşului, pe care îl învinge cu isteţime şi curaj. Îşi răzbună astfel tatăl (pierdut cu mult timp în urmă în ţara Uriaşului) şi asigură pe viitor un trai decent familiei sale.

Veniţi să îl vedeţi la Teatrul „Țăndărică”, să-i fiţi alături în lupta cu Uriaşul, să fiţi martorii unui spectacol cu păpuşi de diverse tipuri şi dimensiuni şi cu actori la vedere!

Cu drag, Echipa Kids Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *