Intilnire cu Zana Maseluta
May 21, 2015
Misterele Greciei Antice – Vizita la Biblioteca Nationala
October 8, 2015

In excursie la Dino Parc Rasnov – Kids Club Tei

Lumea preistorica a starnit intotdeauna un interes deosebit in randul oamenilor, iar cei mici nu au facut exceptie. Astfel, copiii de la Gradinita Kids Club Tei au pornit intr-o excursie fascinanta in lumea dinozaurilor, dar si a castelelor si a cavalerilor. S-au oprit, mai intai, la Dino Parc Rasnov, cel mai mare parc cu dinozauri in marime naturala din Sud-Est-ul Europei. Acolo, cei mici au putut face cunostinta cu Tyrannosaurus Rex, cu Triceraptos si cu ceilalti 43 de prieteni ai lor.

Copiii au fost impresionati de dimensiunile animalelor, dar au ramas suficient de curajosi incat sa se apropie de ei, sa le analizeze coltii si ghiarele, dar si aspectul exterior, pentru a stabili daca erau carnivori sau omnivori. Nu au ratat nici ocazia de a-si face poze cu un crocodil preistoric; dar pozele nu au fost facute oricum, ci chiar pe spatele acestuia! ‚Intalnirea’ cu Vulcanul, care a scos fum, dar a si produs mai multe cutremure,( resimtite cu adevarat!) i-a distrat foarte mult pe micutii vizitatori.

Excursia s-a incheiat cu vizitarea Cetatii Rasnov, unde cei mici au putut vedea cum aratau constructiile/castelele cu mai bine de 2000 de ani in urma. Au fost uimiti de faptul ca oamenii traiau in niste ‚casute’ mici, fara curent electric, aragaz sau baie. Intalnirea cu un Cavaler din vechime i-a impresionat pe cei mici, ca apoi sa-i analizese hainele si armele.

Nu trebuie nici sa uitam de plimbarea cu Titi-car-ul, care i-a amuzat foarte tare pe cei mici!

A fost o excursie interesanta, din care copiii s-au intors cu numeroase informatii, dar si cu amintirea frumoasa a ceea ce au vazut si a momentelor minunate petrecute alaturi de colegii lor!

[AFG_gallery id=’23’]

Dacă ți-a plăcut, distribuie [easy-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,mail” counters=1 hide_names=”yes” counter_pos=”inside” native=”no”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *