Piticii de la Kids Club Tei artisti plastici
February 3, 2015
07 aprilie 2015 – Mic si ecologist – Plantam copacei
March 10, 2015

10 martie Excursie interactiva pentru micii astronauti

Costuri: 10 lei  biletul + 15 lei transportul. Copiiii ar trebui sa aiba la ei o sticla cu apa.

Data: 10.03.2015 (marti) sau 12.03.2015 (joi), in functie de numarul copiilor inscrisi.   

Plecarea va fi la ora 11:20.

Locatie: Promenada Mall

Va rugam sa ne anuntati pana luni, 9.03.15, daca doriti ca cel mic sa participe la aceasta vizita.

Evenimentul reprezintă o călătorie în lumea descoperirii spațiului, prin intermediul unei expoziții interactive în care copiii pot vedea și chiar experimenta senzații resimțite de astronauți adevărați. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta interesul copiilor, dar și al părinților, într-un mod recreativ și educațional, față de evoluțiile tehnologice ce conduc la sporirea cunoștințelor despre Cosmos. Cei mici se vor echipa în costume de astronaut și vor „călători” pe Lună, vor vizita o bază spatială, vor vedea cum arată o navă și un telescop spațial și vor afla numeroase informații despre planete și alte corpuri cerești.

Expoziția constă într-o ”călătorie în spațiu”, împărțită în trei zone distincte:

Zona culturală – Aici copiii vor învăţa cine a fost primul om care a pus piciorul pe solul lunar, în ce an a făcut acest lucru şi numele navei sale spaţiale, prin intermediul unor fotografii şi al unei replici a costumului spaţial al lui Neil Armstrong, pe care l-a purtat în cadrul cuceririi spaţiului.

copii-cuceresc-spatiul-img1

Zona pământească – Este „punctul central” al evenimentului. Locul în care toate au un început şi un sfârşit. Cei mici vor participa la o expoziție de fotografii cu spațiul si vor interacționa cu un monitor care oferă informații interesante despre Cosmos.

copii-cuceresc-spatiul-img2

Zona lunară – Aceasta este partea aşteptată cu nerăbdare de către copii, cea în care au voie să poarte o cască spaţială şi să „pună piciorul pe sol lunar”. In modulul lunar vor sări, se vor juca, se vor distra, vor visa, îşi vor pune imaginaţia la lucru… În acest loc, scopul faptic este de a te distra la maxim.

Pe parcursul experienței unice, cei mici vor descoperi planetele sistemului solar, se vor distra în locul special amenajat pentru joacă și vor participa la o expoziție de costume de astronauți pentru adulți.

Echipa Kids Club

 
Daca ti-a placut, distribuie [easy-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,mail” counters=1 hide_names=”yes” counter_pos=”inside” native=”no”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *