Grădiniță în sectorul 2

Gradinita in Tei – Un nou sediu in strada Grigore Moisil 42

Sediul Kids Club Tei functioneaza din 2011. Experienta acumulata inca din 2002, permite crearea unui mediu cald, familiar, unde copiii sa invete, sa creasca, sa se dezvolte si sa lege frumoase prietenii.

Kids Club Tei isi desfasoara activitatea intr-un sediu special amenajat pentru activitatea de gradinita.

Spatiile de clasa sunt generoase, dotate cu mobilier specific grupelor de cresa sau gradinita. Baza materiala si didactica este asigurata permanent si pusa la dispozitia cadrelor didactice.

Atent supravegheati de personal calificat, tanar, vesel si dinamic, copiii descopera cu zambetul pe buze, tainele muzicii, ale desenului, tainele dansului sportiv, ale limbii engleze sau germane. Fac primii pasi in matematica, incearca sa descopere mediul inconjurator si sunt monitorizati si indrumati in cadrul optionalelor de dezvoltare personala de catre psiholog.

Grupele de gradinita sunt structurate pe categorii de varsta : 3 – 4 ani ( grupa mica ), 4 – 5 ani ( grupa mijlocie ) si 5 – 6 ani ( grupa mare ). La gradinita Kids Club Tei, pot fi inscrisi intr-o grupa maxim 15 de copii. Grupele de gradinita beneficiaza de educatoare si asistent educatoare permanent.

Gradinita Kids Club Tei este acreditata ARACIP, astfel suntem foarte atenti cu pregatirea pentru scoala, copiii de la Kids Club, pleaca foarte bine pregatiti in clasa pregatitoare.

Kids Club Tei are sali de mese adecvat amenajate pentru copii, cu bucatarese minunate care gatesc cu daruire pentru copiii nostri, iar personalul de ingrijire tanar, cu experienta, este atent la nevoile copiilor.

Si pentru ca fara joaca in aer liber nu se poate, sediul Kids Club Tei beneficiaza de o curte mare amenajata corespunzator, cu multa verdeata, unde piticii se pot juca si alerga in voie.