Creșă

Grădinița Kids Club Balotești beneficiază de personal calificat și bine instruit în lucrul cu copiii de creșă. La Kids Club Balotești pot fi înscriși copii în grupa de creșă care au împlinit vârstă de 1,6 ani.

happy-holiday-baby-150x150Pentru că sunt copii foarte mici, grupele de creșă necesită o atenție specială, sunt copii foarte mici, cu multe nevoi emoționale dar și de securitete fizică. Copiii din grupele de creșă, sunt ajutați prin jocuri, cântece sau mici poezioare, să își dezvolte motricitatea și vocabularul.

Cursurile de puericultură ajută personalul grupelor de creșă în munca zilnică cu micuții să satisfacă nevoile și cerințele acestei vârste atât de fragede.

Mâncarea la Kids Club Balotești este atent pregătită, încât și copiii cu vârsta de 1,6 ani să o poată mânca fără nici un fel de dificultate. Sub atenta supreveghere și îndrumare a medicului pediatru, alcătuim un meniu săptămânal, care să conțină proteine, vitamine, minerale și lactate, atât de necesare unei dezvoltări armonioase și sănătoase.

Triajul obligatoriu pe care îl face în fiecare dimineață asistentul medical înainte de intrarea la clasa, asigură un mediu sănătos și fără pericol de îmbolnăvire.

La grupele de creșă pot fi înscriși maxim 12 copii la grupă. O grupă de creșă beneficiază permanent de două persoane – o educatoare și o îngrijitoare.