Creșă Kids Club Tei

Gradinita Kids Club Tei beneficiaza de personal calificat si bine instruit in lucrul cu copiii de cresa. La Kids Club Tei pot fi inscrisi copii in grupa de cresa care au implint varsta de 1,6 ani.

happy-holiday-baby-150x150Pentru ca sunt copii foarte mici, grupele de cresa necesita o atentie speciala, sunt copii foarte mici, cu multe nevoi emotionale dar si de securitete fizica. Copiii din grupele de cresa, sunt ajutati prin jocuri, cantece sau mici poezioare, sa isi dezvolte motricitatea si vocabularul.

Cursurile de puericultura ajuta personalul grupelor de cresa in munca zilnica cu micutii sa satisfaca nevoile si cerintele acestei varste atat de fragede.

Mancarea la Kids Club Tei este atent pregatita, incat si copiii cu varsta de 1,6 ani sa o poata manca fara nici un fel de dificultate. Sub atenta supreveghere si indrumare a medicului pediatru, alcatuim un meniu saptamanal, care sa contina proteine, vitamine, minerale si lactate, atat de necesare unei dezvoltari armonioase si sanatoase.

Triajul obligatoriu pe care il face in fiecare dimineata asistentul medical inainte de intrarea la clasa, asigura un mediu sanatos si fara pericol de imbolnavire.

La grupele de cresa pot fi inscrisi maxim 12 copii la grupa. O grupa de cresa beneficiaza permanent de doua persoane – o educatoare si o ingrijitoare.